Over Silva

U kan bij ons terecht voor het ontwerp en de productie van alle kasten op maat, dus zowel voor de inrichting van uw keuken als badkamer, dressing, tv en haardmeubel, boekenkast, radiatorkast, bureaumeubel, bedrijfsmeubilair op maat, inkombalie, lambriseringen, slaapkamerinrichting, praktijkruimte voor medische beroepen en apotheekinrichting .

Voor al deze projecten staan uw wensen voorop en overlopen we samen in welke materialen en indeling dit best wordt gerealiseerd. Uw huis wordt meer dan ooit een plek waar het altijd goed thuiskomen is. Neemt echter uw leven dan toch een onverwachte wending dan zorgen onze maatmeubelen ontegensprekelijk voor een belangrijke meerwaarde bij verhuur of verkoop. Met onze meubelen op maat scoort u dus 2 maal!Ook wanneer u projecten heeft in het buitenland beschikken we over de nodige kennis om dit zowel administratief,logistiek als functioneel  tot een goed einde te brengen.

We werken samen met meerdere interieurarchitecten,ging u voor uw project in zee met een eigen binnenhuisarchitect dan kijken we zeker uit naar zijn of haar ideeën.  We denken samen met u na over de beste oplossing voor elke ruimte en gaan hiervoor ook technisch moeilijke zaken niet uit de weg.

We werken uitsluitend met de beste materialen en zorgen voor een onberispelijk afgewerkt geheel.We kunnen hiervoor rekenen op ons modern uitgebouwd machinepark en onze ruime werkplaatsen waar efficient kan worden gewerkt.Bij wijzigingen in het tijdschema van uw project hebben we daarom de mogelijkheid ons soepel op te stellen en  de kasten die reeds in productie gingen nog een tijd bij ons te stockeren. De echte sterkte van ons bedrijf ligt echter bij onze mensen, vakmensen met een hart voor de stiel. Onder leiding van Joris Vanmalcot staat onze 4 de generatie met bruisend dynamisme de volgende jaren  voor u klaar!
Silva NV - Walenweg 77 - 1930 Nossegem - T. 02 759 33 29 - F. 02 759 86 26 - info@silva.be
created by PopComSitemap