_POP0392.jpg

Realisaties - Keuken

De keuken waar u van droomt, kunnen wij voor u maken. U bepaalt de stijl en het budget en aan de hand hiervan kunnen wij samen met u bepalen voor welke materialen wordt gekozen.

Bij goedkeuring van de offerte wordt met uw wens als leidraad alles volledig uitgetekend. We denken samen met u na hoe we de voorziene plaats optimaal kunnen benutten  en hoe uw keuken niet alleen een heel functioneel instrument wordt voor de dagelijkse energiebevoorrading van uw gezin maar waar dit tegelijk ook een stukje van uzelf wordt.

Zowel strak, hedendaags, landelijk, cottage kunnen we u hiervoor aanbieden. De combinatie van materialen die hiervoor kunnen worden toegepast is enorm: gaande van plaatmaterialen,mdf te schilderen of te lakken, fineer houtsoorten, gezandstraalde afwerking, marmer,graniet, corian,himacs,inox .
Onafgezien welke combinatie gekozen wordt staat kwaliteit van de materialen en  precisie in de afwerking met stip vooraan!We helpen u ook bij de keuze van de toestellen: deze worden bij ons gestockeerd en worden just in time op uw werf geleverd en direct aangesloten, dit om beschadiging door derden te vermijden.
 
Bekijk realisatiesInformatie
Silva NV - Walenweg 77 - 1930 Nossegem - T. 02 759 33 29 - F. 02 759 86 26 - info@silva.be
created by PopComSitemap